koronavirus

Stožer civilne zaštite RH donio je odluku o iznimnoj obustavi mjere ograničenja rada prodavaonica u kojima se prodaje građevinski materijal zbog saniranja posljedica šteta od potresa u Gradu Zagrebu i Krapinsko-zagorskoj županiji.

Prodavaonice su dužne držati se uputa i mjera koje je propisao Hrvatski zavod za javno zdravstvo.

Više

Na području Krapinsko-zagorske županije 27. ožujka 2020. godine u 17:00 sati evidentirane su 3 nove osobe zaražene koronavirusom.

Više

Iz Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju Krapinske Toplice obavještavaju građane da su, s obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju u Republici Hrvatskoj i obustavu pružanja specijalističko – konzilijarne zdravstvene zaštite uveli telefonske i e-mail konzultacije s liječnicima specijalistima njihove bolnice.

Donosimo kontakte liječnika po pojedinim odjelima, s kojima možete komunicirati svakog radnog dana u vremenu od 11 do 13 sati.

NEUROLOGIJA

Više

Danas je potvrđena 91 novooboljela osoba novim koronavirusom. U Hrvatskoj je dosad potvrđeno ukupno 586 oboljelih osoba, a 37 osobe je ozdravilo i otpušteno iz bolnice. Dosad su tri osobe preminule.

I dalje ističemo kako se uputa epidemiologa i odluka Stožera civilne zaštite RH u ovom trenutku svi moraju strogo pridržavati jer samo odgovornim ponašanjem možemo spriječiti širenje zaraze novim koronavirusom. 

Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske danas je donio dvije nove odluke:

Više

Zbog poremećaja poslovnih aktivnosti uzrokovanih epidemijom koronavirusa (COVID-19), a u svrhu provođenja mjera zaštite od širenja virusa te osiguranja nužnih mjera za nesmetano funkcioniranje sustava javne vodoopskrbe, djelatnici VIOP-a d.o.o. neće vršiti očitanja vodomjera za utrošak vode.

Prema tome, zbog nemogućnosti da se utvrdi točna količina pružene usluge, obračun će se izvršiti temeljem procjene (po prosječnoj potrošnji).

Više

Jutros je potvrđeno 56 novooboljelih osoba novim koronavirusom. U Hrvatskoj je potvrđena ukupno 551 oboljela osoba, a 37 je ozdravilo. Dosad su tri osobe preminule.

Stožer civilne zaštite KZŽ potvrdio je danas da na području naše županije nema novooboljelih!

Više

Jutros je potvrđeno 56 novooboljelih osoba novim koronavirusom. U Hrvatskoj je potvrđeno ukupno 551 oboljela osoba, a 37 osoba je ozdravilo. Dosad su tri osobe preminule.

I dalje ističemo kako se uputa epidemiologa i odluka Stožera civilne zaštite RH u ovom trenutku se svi moraju strogo pridržavati jer samo odgovornim ponašanjem možemo spriječiti širenje zaraze novim koronavirusom.

Više

Stožer civilne zaštite RH jučer je donio Odluku o postupanju i primjeni karantene i kućne izolacije za vozače teretnih vozila međunarodnog transporta za vrijeme proglašene epidemije bolesti COVID-19.

Više

Iz Policijske uprave krapinsko-zagorske obavještavaju građane da se, s obzirom na velik broj upita građana vezano uz rješavanje statusa prebivališta i boravišta, a u cilju dosljedne primjene Odluke stožera civilne zaštite Republike Hrvatske o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka te Odluke ministra unutarnjih poslova o organizaciji rada Ministarstva unutarnjih poslova za vrijeme trajanja epidemije bolesti COVID-19, ukida mogućnost prijave i odjave prebivališta i boravišta.

Više

Danas su potvrđene 53 novooboljele osobe novim koronavirusom. U Hrvatskoj je potvrđeno ukupno 495 oboljelih osoba, a 22 osobe su ozdravile i otpuštene iz bolnice. Dosad su dvije osobe preminule.

Uputa epidemiologa i odluka Stožera civilne zaštite RH u ovom trenutku se svi moraju strogo pridržavati jer samo odgovornim ponašanjem možemo spriječiti širenje zaraze novim koronavirusom.

Više

Stranice