On-line edukacija za privatne iznajmljivače - 15.7.

Pozivamo sve zainteresirane privatne iznajmljivače s područja TZ Biser Zagorja i TZ Srce Zagorja na online edukaciju koja će se održati 15. srpnja 2020. godine (srijeda) s početkom u 19 sati na Zoom aplikaciji.
Kroz edukaciju ćete dobiti osnovna znanja koja su potrebna da biste postali uspješniji iznajmljivači. Detektirat ćemo probleme s kojima se susrećete u svakodnevnom poslovanju i na osnovu vaših potreba usmjeriti na bitne teme koje opširnije mogu biti pokrivene kroz buduće edukacije.

SADRŽAJ EDUKACIJE:
1. Prava i obaveze privatnih iznajmljivača (mjere sigurnosti i higijene za vrijeme pandemije COVID-19, porez na iznajmljivanje, plaćanje turističke pristojbe i turističke članarine, porez na iznajmljivanje preko Bookinga, pisanje računa, popunjavanje knjige prometa, E-visitor, osiguranje gostiju i objekta, isticanje cjenika, knjige za podnošenje prigovora i kućnog reda )
2. Trendovi u turizmu (storytelling, suradnja među dionicima u destinaciji, pet friendly smještajni objekti, održivi turizam )
3. Osnove digitalnog marketinga u turizmu i komunikacija s gostima (vodič za oglašavanje i brandiranje smještajnih objekata, uloga fotografije kod oglašavanja )

O PREDAVAČU:
Nikolina Novinić vlasnica je Kuće za odmor Holiday Home Međimurski Ceker, nagrađene s Booking Guest Review Award sa maksimalnom ocjenom 10 od 10, četiri godine zaredom, a ona je proglašena „Man – key to success“ najboljim privatnim iznajmljivačem 2017. godine. Dobitnica je priznanja za osobit doprinos u razvoju i promociji općine Sveti Martin na Muri gdje se Međimurski ceker nalazi. Vlasnica je tvrtke Destinova koja se bavi savjetovanjem i edukacijama privatnih iznajmljivača. Svoja znanja temelji na dugogodišnjem iskustvu u turizmu, a kroz rad s klijentima komunicira sve ono što bi primijenila i na vlastito poslovanje. Vjeruje kako Kontinentalna Hrvatska ima veliki turistički potencijal i vrlo je ustrajna raditi na educiranju i povezivanju lokalnih zajednica te povećanju kvalitete smještajnih objekata.

PRIJAVA ZA SUDJELOVANJE:
Molimo da svoje sudjelovanje prijavite na email info@srcezagorja.hr. Link za sudjelovanje dobit ćete povratno na mail.