Molimo za strpljenje i razumijevanje prilikom izdavanja propusnica

Poštovani sugrađani i sugrađanke,

zbog iznimno velikog broja telefonskih poziva i e-mailova zaprimljenih tijekom jučerašnjeg i današnjeg dana Stožer civilne zaštite Grada Pregrade aktivirao je još jedan telefonski broj na kojem možete dobiti informacije o izdavanju propusnica za napuštanje mjesta prebivališta i stalnog boravka. Za sve informacije od 7 do 15 h otvoreni su brojevi telefona:  049 376 052 te 091 376 0500.

No, napominjemo da se sve informacije mogu dobiti putem e-maila te da se zahtjevi obrađuju redovito i žurno. S obzirom da je riječ o iznimnim situacijama s velikom količinom poziva i e-mailova molimo građane za razumijevanje i strpljenje!

Još jednom podsjećamo da se zahtjevi šalju na e-mail: stozercz@pregrada.hr te da Stožer civilne zaštite Grada Pregrade može izdati propusnicu samo ukoliko Vam je potrebno da napustite područje Grada Pregrade zbog vitalnih obiteljskih razloga, njege i pružanja skrbi djeci ili starijim osobama, odnosno kupnje hrane i osnovnih potrepština.

Za kretanje unutar područja Pregrade nije Vam potrebna propusnica.

U slučaju odlaska na posao izvan Grada Pregrade propusnicu izdaje Vaš poslodavac dok u slučaju zdravstvenih razloga propusnicu izdaje izabrani liječnik obiteljske medicine.

Zahvaljujemo na razumijevanju!