Pomoć Petrinji i Sisku

Grad Pregrada logo

Zahvaljujemo svim pojedincima i pravnim osobama koji su u velikom broju ponudili pomoć stradalom području. Za koordinaciju volontera u pružanju pomoći bit će zadužena društva Crvenog križa (https://dckkzz-krapina.hr/kontakti/)  te stoga pozivamo sve potencijalne volontere da se jave u najbliže gradsko društvo Crvenog križa, koje će ih u slučaju potrebe kontaktirati sa detaljima o potrebnoj pomoći. Županijski centar 112 prikuplja podatke pravnih osoba i obrta te će iste objediniti i proslijediti Ravnateljstvu civilne zaštite, koji će ponuđenu pomoć iskoordinirati u skladu sa potrebama na terenu.

Gradsko društvo Crvenog križa Pregrada prikupljat će danas, 30. prosinca 2020. godine, od 7 do 17 sati materijalna sredstva (prehrambene i higijenske potrepštine te zaštitnu opremu). Također, donacije prikupljaju DVD Pregrada i DVD Vinagora od 8 do 12 sati. Popis materijalnih sredstava koje možete donirati nalazi se u prilogu.

Za donaciju izvan ovog termina se možete javiti izravno gradskim društvima Crvenog križa: https://dckkzz-krapina.hr/kontakti/