Pregrada ima online vrtić

Dječji vrtić Naša radost, u ovoj je izvanrednoj situaciji u kojoj smo se našli zbog koronavirusa pokazao proaktivnost i angažman te su odmah nakon zatvaranja vrtića pokrenuli online vrtić, kako bi djeca zadržala rutinu i dobila zanimljivi i edukativni sadržaj.

Nakon što je donesena odluka o prestanku rada vrtića, ravnateljica Dječjeg vrtića Naša radost Gordana Krizmanić sazvala je Skup radnika te predložila novi način rada kako bi se održao kontakt s djecom i roditeljima – provođenje aktivnosti putem Viber i WhatsApp grupa, budući da se to već ranije pokazalo kao najefikasniji način razmjene informacija s roditeljima.

Ubrzo je dogovoreno da će se sve aktivnosti planirane tjednim planovima realizirati kako je predloženo. Odgojitelji i stručna suradnica svakog dana putem video ili foto zapisa šalju snimke tjelesnih, glazbenih, dramskih, likovnih i drugih aktivnosti, a ravnateljica sve važne obavijesti, prijedloge jelovnika, pokoji recept i dr. objavljuje na zatvorenoj Facebook stranici za roditelje.

Članak preuzet s portala Gradonacelnik.hr