U Ispostavu Pregrada Doma zdravlja KZŽ dolazi novo sanitetsko vozilo.

Ispred Doma zdravlja u Krapini održana je danas primopredaja četiri nova vozila koja je Dom zdravlja Krapinsko-zagorske županije nabavio za Službu sanitetskog prijevoza i za potrebe Mobilnog palijativnog tima. Sanitetska vozila bit će raspoređena u Ispostave u Pregradi, Zaboku, Zlataru i Krapini te će zamijeniti stara vozila koja nisu opremljena kao vozila hitne medicinske pomoći.

Radi se o vozilima ukupne vrijednosti 1.225.000, 00 kuna, od čega su dva vozila financirana iz decentraliziranih sredstava u vrijednosti od 600 tisuća kuna i bit će raspoređena u Ispostavu Krapina i Ispostavu Zlatar, dok su druga dva vozila koja su raspoređena u Pregradu i Zabok financirana vlastitim sredstvima Doma zdravlja u vrijednosti od 625 tisuća kuna.

Ključeve vozila predao je župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar, a primopredaji su prisustvovali i gradonačelnik Zaboka Ivan Hanžek zajedno sa svojom zamjenicom Valentinom Đurek, gradonačelnik Krapine Zoran Gregurović, gradonačelnica Zlatara Jasenka Auguštan – Pentek i zamjenica gradonačelnika Pregrade Gordana Križanec Ružić.