GFUK u Pregradi s predstavom "Ne daj se Njofra"

Objavljeno Pon, 27/06/2022 - 08:13
Ne daj se Njofra

U sklopu ovogodišnjeg 15. GFUK-a, Glumačkog festivala u Krapini i po Zagorju – Ljetno izdanje, koji se održava od 24. lipnja do 3. srpnja, u Pregradu stiže Lectirum teatar iz Zagreba s predstavom „Ne daj se Njofra“.  

U predstavi glume Ksenija Pajić, Pero Juričić, Katarina Perica Kirin i Mladen Čutura, autor teksta je Milan Grgić, a režiju potpisuje Zoran Mužić.

U ovoj urnebesnoj komediji Ela i Jurica u braku su trideset godina. Njihova kći Lidija, jedinica, udala se za postarijeg gospodina Njofru, inženjera elektrotehnike, koji nikako ne može pronaći posao. Žive u stanu Njofrinog oca, gospodina Marića. Lidija je trudna, a Njofrin otac, gospodin Marić, starac od osamdeset i pet  godina, odlučio se oženiti gospođom mlađom  trideset godina. Ta odluka Lidiji i Njofri stvara problem, jer oni ne žele ostati u stanu Njofrinog oca  pa se sele u mali stan Lidijinih roditelja, gdje počinje komedija.

Organizator događanja je Kulturno-umjetničko društvo Pregrada, podupire ga Grad Pregrada, a predstava će se održati u petak, 1. srpnja u 20h na Trgu Gospe Kunagorske.

Događanja

Brzi pristup