Nema više zaraženih koronavirusom na području KZŽ

Nakon što 29 dana zaredom na području Krapinsko-zagorske županije nije bilo novooboljelih od COVID-a 19, u protekla 24 sata ozdravila je i posljednja osoba koja je bila aktivna (iz Pregrade), te tako u našoj županiji nema više zaraženih koronavirusom.

Zahvaljujemo Stožeru civilne zaštite KZŽ, Općoj bolnici Zabok, Domu zdravlja KZŽ, Zavodu za javno zdravstvo KZŽ, policajcima i vatrogascima, djelatnicima i volonterima Crvenog križa, djelatnicima 112 koji su doprinijeli očuvanju zaštite zdravlje naših stanovnika.

Posebno zahvaljujemo svim članovima Stožera civilne zaštite Grada Pregrade, operativnim snagama Stožera, pregradskim udrugama, članovima Vijeća mjesnih odbora, političkim podmlatcima, kuburaškim društvima, župi Pregrada te svim drugim volonterima na pomoći koju su pružili u sprječavanju širenja zaraze koronavirusa. Također zahvaljujemo i svima onima koji su ponudili podršku i pomoć, premda nisu bili u mogućnosti sudjelovati. Zahvalni smo svima koji su pomogli i pokazali veliko srce kad je bilo najpotrebnije.

Velika zahvala i svim građanima Pregrade na staloženosti i odgovornosti koju su pokazali kada je bilo najteže. I dalje napominjemo kako se ne smijemo opustiti te je potrebno pridržavati se propisanih epidemiološlih mjera.