Obavijest o izdavanju propusnica

Sukladno Odluci o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj, Stožer civilne zaštite Grada Pregrade zadužen je za izdavanje propusnica za napuštanje prebivališta ili stalnog boravka radi vitalnih obiteljskih razloga, poput pružanja skrbi djeci ili starijim osobama i kupnje hrane i osnovnih potrepština.

Zahtjev za izdavanje propusnica nalazi se u prilogu, a podnijeti ga možete u elektroničkom obliku na e-mail: stozercz@pregrada.hr.

Na temelju podnesenog zahtjeva propusnica se izdaje u elektroničkom obliku, a za sve koji nemaju mogućnost elektroničke komunikacije, propusnica se izdaje uz prethodnu najavu od 11 do 13 h na bočnom ulazu u Gradsku upravu (aneks zgrade).

Gradski stožer izdaje samo neophodne propusnice te ih ne izdaje osobama u samoizolaciji, stoga vas molimo da budete odgovorni i ne putujete ako ne trebate. Propusnice se izdaju pod materijalnom i krivičnom odgovornošću, a Stožer civilne zaštite Grada Pregrade vodi evidenciju izdanih propusnica.

Zabrana se ne odnosi na kretanje unutar područja Grada Pregrade, odnosno stanovnici pregradskih naselja mogu bez propusnice dolaziti u Pregradu.

Dodatne informacije dostupne su na broj telefona 091 376 05 00 (načelnica Stožera civilne zaštite Grada Pregrade Gordana Križanec Ružić) te na www.pregrada.hr/koronavirus.

U prilogu:

Zahtjev za izdavanje propusnice

Propusnica za poslodavce