Otvorena nova kuća za odmor u Pregradi

Sunrise Hill

Obitelj Škrinjar iz Pregrade otvorila je kuću za odmor u Bušinu pod nazivom Sunrise Hill. Okružena je brežuljcima, vinogradima, voćnjakom i šumama te je idealno mjesto za uživanje i odmor u prirodi. Divan pogled koji se proteže omogućuje uživanje u predivnim izlascima sunca, po čemu je kuća i dobila ime.

Sunrise Hill kategorizirana je s četiri zvjezdice i pruža komforan smještaj za osam osoba, a prvenstveno je orijentirana na obitelji s djecom. Savršena je za miran odmor ili druženja, ali i za rekreaciju i sport.

Uz uređenu okućnicu koja nudi veliki bazen s tušem te natkrivenom i otvorenom terasom, roštilj, kućicu za igru, parking, kuću krasi i pomno uređen interijer u kojem prevladava drvo te svijetli i umirujući tonovi. Kuća se sastoji od prizemlja u kojem je prostrani dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonom, kupaonica, igraonica za djecu sa stolnim nogometom, PS 4 igraćom konzolom i društvenim igrama te prostrana terasa koja zove na odmor i na druženje. Na katu kuće nalaze se tri spavaće sobe, kupaonica, zasebni WC, sauna te balkon. Kuća pruža sve blagodati i potrebe modernog gosta (bežični internet, pet SMART LED TV-a, centralni klima sustav, dimni alarm, detektor CO2, vanjski video nadzor).

Više informacija možete pronaći na web stranici Sunrise Hill.