Sajam vinogradarske opreme i vinarstva 2015.

Objavljeno Uto, 22/09/2015 - 13:46

U sklopu tradicionalne manifestacije "Branje grojdzja"  u ponedjeljak, 21.09.2015., godine održan je "Sajam vinogradarske opreme i vinarstva". Ideja o organizaciji i održavanju "Sajma vinogradarske opreme  i vinarstva", nastala je prošle godine kada je Sajam prvi puta održan. Kvaliteta i značaj Sajma prepoznat je od strane vinara , a i građana te se ove godine Sajam može pohvaliti sa većim brojem izlagača i posjetitelja. Na Sajmu je sudjelovalo 16 izlagača, među kojima i nekoliko iz Rogatca čiji je župan Martin Mikolič također nazočio otvorenju.
Sajam je otvorila pomoćnica ministra poduzetništva i obrta Željka Lončar koja je tom prilikom pohvalila suradnju na svim razinama u Krapinko-zagorskoj županiji koja je dovela do toga da ovaj kraj bude predvodnik razvoja cijele Hrvatske, a svim vinogradarima i vinarima zaželjela da im berbe donesu zaista kvalitetno vino. 
Župan Željko Kolar je ovom prilikom pohvalio trud našeg gradonačelnika Marka Vešligaja koji je u sklopu tradicionalne manifestacije Branje grojzdja pokrenuo ovaj Sajam, kao bitan temelj i način međusobne suradnje, razmjene iskustva i znanja. 
Sajam je posjetio i Ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Siniša Hajdaš Dončić koji je čestitao  svima na organizaciji Sajma koji sa  industrijsko-inovativnog aspekta oplemenjuje cijelu manifestaciju Branje grojzdja i istaknuo da je ovaj spoj udruga, vinara i vinogradara dobitna kombinacija kakvu srećemo i u raznim krajevima Europe. 
Sajam su svojim dolaskom podržali i zamjenik župana Krapinsko-zagorske županije Anđelko Ferek-Jambrek, predsjednik Hrvatske obrtničke komore Dragutin Ranogajec i Branko Varjačić, zamjenik gradonačelnika Krapine. Organizatori Sajma su Grad Pregrada, Krapinsko-zagorska županija, TZ Grada Pregrade, Hrvatska gospodarska komora ŽK Krapina.
Ovim putem zahvaljujemo svima na suradnji i organizaciji, svim izlagačima i posjetiteljima, kao i pokroviteljima Sajma Ministarstvu  poduzetništva i obrta te Hrvatskoj obrtničkoj komori, u uvjerenju da će sljedeće godine Sajam biti još uspješniji i kvalitetniji.

Novosti

Brzi pristup