U Pregradi otvoren novi Trgocentar

Objavljeno Sub, 20/11/2021 - 10:26
Trgocentar

U Ulici Janka Leskovara u Pregradi danas je otvoren novi Trgocentar. Radi se o 170. poslovnici zabočke tvrtke direktora Darka Bratkovića, veličine 1200 četvornih metara koja broji 19 zaposlenih.

Ovaj trgovački centar nudi ponudu mješovite robe svojim kupcima, odnosno prehrambene i neprehrambene proizvode, a na istom mjestu već postoji i prodavaonica građevnog materijala.

Radno vrijeme od ponedjeljka do subote je od 7 do 20 sati, dok nedjeljom i praznikom poslovnica radi od 7 do 13 sati.

Direktor Trgocentra Darko Bratković istaknuo je kako su poslovnice Trgocentra rasprostranjene po čitavom području Krapinsko-zagorske županije, a osim u našoj županiji, ima poslovnice i u Svetom Ivanu Zelini te Zaprešiću. Također je istaknuo zadovoljstvo lokacijom trgovine u Pregradi te što je ova poslovnica otvorena prije božićnih blagdana, kako bi se građanima Pregrade omogućila  kvalitetnija ponuda.

Otvorenju je prisustvovao i gradonačelnik Marko Vešligaj koji je istaknuo da mu je drago što su otvorena nova radna mjesta u Pregradi, a čestitke povodom otvorenja uputio je i predsjednik Županijske skupštine KZŽ Zlatko Šorša.

Novosti

Brzi pristup