Volonterskom akcijom uređene prostorije NK Pregrade

U subotu 15. veljače 2020. održana je volonterska akcija uređenja prostora NK Pregrade, koju su zajednički organizirali Grad Pregrada i Sportska zajednica grada Pregrade, kao jednu od aktivnosti u sklopu projekta Volunteering Cities URBACT III Transfer Network.

Nakon što je zgrada energetski obnovljena 2019. godine, pristupilo se i uređenju unutrašnjeg prostora. Ugovorom o korištenju Grad Pregrada dao je na korištenje Sportskoj zajednici, odnosno njenim članicama pa tako prostore trenutno koriste NK Pregrada, ŽNK Pregrada, TK Pregrada, ŠRD Gorica, HPD Kunagora, ŠK Pregrada i RUŽ Pregrada. Akcija je organizirana s ciljem osvježenja i revitalizacije samog prostora kluba te promicanja zajedništva, zajedničkog rada i angažmana korisnika prostora. Inače, na samom katu zgrade zamišljeno je uređenje prostora s ciljem održavanja sjednica, edukacija, radionica, fitness treninga i poslovnog ureda članica Sportske zajednice.

Članovi Sportske zajednice tako su zajedničkim snagama, uz potporu Grada, osvježili prostorije zgrade, a plan je nastaviti s daljnjim uređenjem.

Grad Pregrada i Sportska zajednica zahvaljuju svima na suradnji, angažmanu i vremenu koji su odvojili za zajedničku dobrobit svih korisnika tih prostora.