4. Vatrogasni Kup u organizaciji DVD Stipernica

U subotu 04.07.2015., u organizaciji udruge DVD Stipernica održan je 4. vatrogasni kup koji je okupio vatrogasce iz cijele županije, a posebno je brojna bila vatrogasna mladež.
U sklopu kupa održana su natjecanja za vatrogasnu mladež, odnosno za djecu od 6-12. godina, gdje je ukupno sudjelovalo 16 ekipa. Osim vatrogasne mladeži, u natjecanju su sudjelovali i odrasli  vatrogasci, muški i ženski (A i B ekipa), i to sveukupno15 ekipa. 

Prigodom 4. vatrogasnog kupa obavljena je svečana primopredaja ključeva novog vatrogasnog vozila (kombi vozila) koji je financirala Vatrogasna zajednica Grada Pregrade. DVD Stipernica je nakon 25. godina dobila novo vatrogasno vozilo, što predstavlja nagradu za trud i zalaganje koji pokazuju vatrogasci DVD Stipernica u izvršavanju svojih obaveza, kao i za njihov društveni angažman. Uz primopredaju ključeva, obavljen je i blagoslov novog vatrogasnog vozila od strane župnika Župe Pohoda BDM, Vinagora, Drageca Gerecija.

Na vatrogasnom kupu prisutni su bili i zamjenica župana KZŽ, Jasna Petek, gradonačelnik grada Pregrade, Marko Vešligaj, predsjednik Vatrogasne zajednice KZŽ, Ivica Glas i njegov zamjenik, Ivica Balagović te  predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Pregrade, Nikola Pasariček.