Četvrtak na Branju grojzdja

U sklopu manifestacije „Branje grojzdja“ sutra se na igralištu NK Pregrada od 16.30 sati održava nogometna utakmica veterana NK Pregrada i veterana HNK Rijeka za obitelj Tomašković. Utakmica će se igrati za obitelj Tomašković iz Velikog Trgovišća, koja ima dvoje teško bolesne djece, 12-ogodišnju Juliju i 20-ogodišnjeg Lovru. Cilj ove akcije je prikupiti simbolična sredstva koja će obitelj iskoristiti za nabavku higijenskih i medicinskih potrepština za svakodnevnu njegu teško bolesne djece.

Za ekipu veterana HNK Rijeka nastupit će Sharbini, Milinović, Mladenović, Miletić, Čaval, Rački, Ban i Šarić i ostali, dok će za pregradske veterane igrati Denis Burić, Zlatko Šorša, Željko Glas, Dalibor Skosples, Miljenko Jazbec, Nenad Belošević, Josip Menjački, Stjepan Leljak, Nenad Gretić, Željko Kolar, Tomislav Burić, Slavko Burić, Branimir Drenški, Marijan Goričan, Nenad Stiplošek, Slavko Lončar, Nikola Gajšak, Goran Hrestak, Željko Kamenski, Ivan Pogačić, Anđelko Draganić te župan Željko Kolar i gradonačelnik Pregrade Marko Vešligaj.

Ulaz je uz donaciju od 20 kuna.

U 19 sati otvara se Trg dobre kaplice na kojem vas čekaju zagorski vinari s izvrsnom ponudom vina. Tako možete kušati vina Bodrena i Vuglec brega, Zdolca, Kraljicu Ervina Drenškog, vina Grozaj i vina ostalih vinara iz Udruge vinara Dobra kaplica, a od 20 sati možete se zabaviti uz ženski tamburaški sastav Cure iz Centra, poznate i kao C.I.C.E., koje u deset godina postojanja iza sebe nose brojne uspjehe i sudjelovanja na raznim festivalima diljem Hrvatske.