"Mladi za Pregradu, Pregrada za mlade"

Objavljeno Pon, 01/06/2015 - 14:11

U sklopu Projekta "Mladi za Pregradu, Pregrada za mlade" prošli tjedan održalo se pregršt zanimljivih događaja. 

Događanja su započela već u četvrtak, prijateljskom utakmicom između Udruge RUŽ i rukometašica SS Pregrada. Odaziv građana je bio velik, što ujedno pokazuje atraktivnost  sporta u našoj zajednici i potrebu da se pruži što širi spektar sportskih aktivnosti za mlade. Pozitivnost sporta te žar i znanje što su pokazale naše mlade rukometašice iz Udruge i Srednje škole Pregrada, ostavio je pozitivan utjecaj na mlade, što ujedno dokazuje zainteresiranost mladih da se pridruže treninzima i  radu Udruge.

Udruge CUG i Pregrada.info, nastavile su događanja u sklopu Projekta u subotu, 30. svibnja 2015. godine izložbom fotografija u prostorijama Gradske vijećnice i rock koncertom na Trgu Gospe Kunagorske. Udruga Pregrada.info organizirala je izložbu fotografija, sa temom mladih u sklopu Projekta, u prostorijama Gradske vijećnice u vremenskom razdoblju od 10:00 do 14:00 sati, dok je
u popodnevnim satima u organizaciji udruge CUG atmosferu na Trgu Gospe Kunagorske je zagrijao bend Verse, održavši rock koncert.

Novosti

Brzi pristup