Održan prijem za uspješne učenike

U prostorijama Gradske vijećnice gradonačelnik Marko Vešligaj ugostio je danas, 14. lipnja najuspješnije učenike pregradske osnovne, srednje i glazbene škole. Riječ je o učenicima i učenicama koji su u protekloj školskoj godini ostvarili uspješne rezultate na državnim, županijskim i međunarodnim natjecanjima te o onima koji su svih osam godina osnovnoškolskog obrazovanja završili s uspjehom 5,0.

Osim čestitki i riječi pohvale, gradonačelnik Vešligaj je u ime Grada Pregrade učenicama podijelio i simbolične poklone, kako bi pokazao da se rad, uspjesi i trud naših učenika prate i nagrađuju. Istaknuo je da su učenici svojim zalaganjem i uspjehom učinili ponosnim svoje roditelje, učitelje, ali i cjelokupnu zajednicu te najavio da je Grad Pregrada u proračunu za 2018. godinu osigurao za sufinanciranje udžbenika za učenike osnovne škole u školskoj godini 2018./2019.

Prijmu učenika prisustvovale su i zamjenica gradonačelnika Gordana Križanec Ružić i pročelnica Upravnog odjela za opće poslove i društvene djelatnosti Ksenija Ogrizek.