Pioniri NK Pregrada izborili 2. NL Središte

Objavljeno Pet, 17/06/2022 - 07:53
nk pregrada

Mlađi i stariji pioniri NK Pregrada uspjeli su izboriti nastup u 2. NL Središte. Na svom su travnjaku u dvije utakmice pobijedili vršnjake iz ŠNK Moslavac iz Popovače. Prvi su na teren izašli stariji pioniri koji su odigrali neriješeno bez golova, ali potom su mlađi pioniri nadoknadili sve propušteno i ostvarili pobjedu 7:0.

Početak prve utakmice obilježila je kiša koja je dosta otežala kombinatornu igru. NK Pregrada od početka se nametnuo, stvorio nekoliko odličnih prilika, ali gosti su sačuvali svoju mrežu za konačnih 0:0.

Sve što su stariji propustili, mlađi su nemilosrdno kažnjavali pa je tako u 9. minuti bilo već 3:0. Prvi gol dao je Karlo Burić, a nakon asistencije za prvi, drugi zabija Noel Zdolc. Kapetan Jan Jakopić strijelac je za 3:0, a do poluvremena zabija još jedan. Deset minuta nastavka mreže su mirovale, a onda Florian Hriberski zabija za 5:0, a nedugo nakon toga Patrik Hrestak zabija šesti gol. Za konačnih 7:0 ponovno zabija Noel Zdolc.

Čestitamo pionirima na ovoj pobjedi i ulasku u drugu ligu, kao i na trudu tijekom cijele sezone. Također velike čestitke upućujemo njihovim trenerima Dejanu Kolaru i Luki Kantoliću te cijelom vodstvu kluba.

Novosti

Brzi pristup