Sudjelujte na Sajmu udruga Krapinsko-zagorske županije

Mreža udruga Zagor u partnerstvu s  udrugom Petrože-Krušljevo selo, Multimedijalnim centrom STUB-KLUB, Bedekovčanskom udrugom mladih i Udrugom Mraz uz potporu Krapinsko-zagorske županije, Grada Oroslavja i Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku organizira 14. Sajam udruga Krapinsko-zagorske županije koji će se održati u subotu, 25. svibnja 2019. godine, na prostoru središnjeg gradskog trga u Oroslavju, s početkom u 10 sati.

Cilj Sajma udruga Krapinsko-zagorske županije je promocija rada udruga koje djeluju na području Krapinsko-zagorske županije te međusobno upoznavanje udruga radi buduće suradnje na projektima. Sajam udruga namijenjen je svim udrugama i njihovim članovima/cama, te onima koji/e se žele uključiti u rad udruga i doprinijeti razvoju civilnog društva u Krapinsko-zagorskoj županiji. Također, na Sajam se pozivaju i predstavnici/ce raznih tijela/povjerenstava/vijeća u kojima sudjeluju udruge u jedinicama lokalne/regionalne samouprave (savjeti mladih, savjeti za razvoj civilnog društva, povjerenstava…).

Uz neformalno druženje, za Sajam će biti pripremljen prigodan program koji će uključivati glazbeni i kulturno-scenski nastup udruga.

Prijaviti se možete do 10. svibnja 2019.

Za sve dodatne informacije nazovite na 091 941 03 10 ili se javite putem maila: kristina@zagor.info.

Predviđeno trajanje je do 13 sati, a u slučaju kiše Sajam će biti održan u zatvorenom prostoru Doma kulture.