Gradonačelnik Marko Vešligaj potpisao je ovog tjedna ugovore o javnoj nabavi radova za modernizaciju nerazvrstanih cesta na području Grada Pregrade u 2020. godini s izvođačima radova za dvije grupe radova. Temeljem provedenog postupka javne nabave radovi asfaltiranja nerazvrstanih cesta po mjesnim odborima (grupa 2) ukupne vrijednosti 752.983,88 kn s PDV-om povjereni su zajednici ponuditelja koju čine Niskogradnja Pregrada d.o.o. te Županijska uprava za ceste Zagrebačke županije.

Više

Svim građanima Republike Hrvatske, pripadnicima Oružanih snaga Republike Hrvatske, svim građanima i građankama grada Pregrade i braniteljima iz našeg kraja upućujem čestitku povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja

u ime svoje zamjenice Gordane Križanec Ružić, predsjednice Gradskog vijeća Tajane Broz, vijećnika/ca Gradskog vijeća Grada Pregrade, članova gradske uprave te u svoje osobno ime.

Više

Krapinsko-zagorska županija je u suradnji s Volonterskim centrom VolontirAJMO objavila dana 4. lipnja 2020. godine Javni poziv za prijavu kandidata za dodjelu Županijskog priznanja "VOLONTER/KA GODINE" i „VOLONTERSKA AKCIJA GODINE“ za 2019. godinu.

Više

Na prijedlog Udruge 2. gbr. Gromovi ove se godine Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja te 25. godišnjica VRO "Oluja" obilježava istovremeno u svim gradovima i općinama na području Krapinsko-zagorske županije.

Više

Na području Krapinsko -zagorske županije u protekla 24 sata evidentirana je 1 novozaražena osoba s područja Pregrade, a ozdravila je 1 osoba iz Krapine.

Trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze koronavirusom na području Krapinsko-zagorske županije je 14. U samoizolaciji se nalaze 32 osobe.

Više

Search form

Obavijesti


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.

Važniji kontakti


Gradski odjeli

Gradske tvrtke i ustanove

Županijske poveznice

Ostale poveznice