Ispred Doma zdravlja u Krapini održana je danas primopredaja četiri nova vozila koja je Dom zdravlja Krapinsko-zagorske županije nabavio za Službu sanitetskog prijevoza i za potrebe Mobilnog palijativnog tima. Sanitetska vozila bit će raspoređena u Ispostave u Pregradi, Zaboku, Zlataru i Krapini te će zamijeniti stara vozila koja nisu opremljena kao vozila hitne medicinske pomoći.

Više

Završena je provedba javne nabave za odabir izvođača izgradnje glavnih opskrbnih cjevovoda podsustava „Žolekov Breg“ i tlačnog cjevovoda CS „Košenine“ - VS „Žolekov Breg“, kao i jednostavna nabava za stručni nadzor. Trenutno je sva dokumentacija predana Agenciji za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, radi II. faze kontrole te se uskoro očekuje Odluka o dodjeli sredstava, nakon čega će započeti radovi.

Više

Na području Krapinsko-zagorske županije već 28 dana nema novooboljelih od COVID-a 19.

U protekla 24 sata ozdravila je 1 osoba; iz Đurmanca te je još samo jedan aktivan slučaj osobe zaražene koronavirusom, iz Pregrade. Ukupno je 137 ozdravljenih osoba. U protekla 24 sata testirano je 27 uzoraka te su svi negativni. Dosad je testirano ukupno 2728 uzoraka.

Više

Na području Krapinsko-zagorske županije već 27 dana nema novooboljelih od COVID-a 19.

U protekla 24 sata testiran je 61 uzorak, od kojih je 37 negativno, dok se za još 24 čekaju rezultati nalaza. Broj aktivnih slučajeva zaraze koronavirusom osoba s područja Krapinsko-zagorske županije iznosi 2, dok je ukupan broj ozdravljenih osoba 136. Dosad je testirano ukupno 2725 uzoraka.

Na području Grada Pregrade još je jedan aktivni slučaj osobe zaražene koronavirusom.

Više

U prostorijama Područne škole Kostel u petak, 22. svibnja 2020. održan je zbor građana Mjesnog odbora Kostel, kojemu su uz predsjednika Vijeća mjesnog odbora Milana Flegara i ostale članove Vijeća, prisustvovali gradonačelnik Marko Vešligaj, komunalna redarka Marija Presečki te direktor Niskogradnje Marijan Peer.

Više

Search form

Obavijesti


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.

Važniji kontakti


Gradski odjeli

Gradske tvrtke i ustanove

Županijske poveznice

Ostale poveznice