Plakat Noć knjige

U petak 23. travnja održat će se jubilarna, deseta Noć knjige. Povod ovoj manifestaciji su Svjetski dan knjige i autorskih prava (23. travnja) te Dan hrvatske knjige (22. travnja), a ovaj put njezin je okvir Godina čitanja, proglašena odlukom Vlade Republike Hrvatske.

I ove godine Gradska knjižnica Pregrada priključuje se manifestaciji svojim program te priprema:

1. Foto prezentaciju programa i fotografija vezanih uz Noć knjige na LCD panelu Turističke zajednice područja Srce Zagorja

Više
Konferencija

U organizaciji Zelene mreže aktivističkih grupa (ZMAG) u utorak, 20. travnja 2021. godine održana je Konferencija o dobroj ekonomiji u Zagrebu na kojoj je gostovao gradonačelnik Marko Vešligaj.

Više
Lokalni izbori 2021

Kontakt podaci Gradskog izbornog povjerenstva Grada Pregrade;

E- mail; gip.pregrada@izbori.hr

Sjedište GIP-a Grada Pregrade nalazi se u upravnoj zgradi Grada Pregrade na adresi J.K. Tuškana 2, Pregrada.

Više
Lokalni izbori 2021

Očitovanje o prihvaćanju kandidature svakog kandidata na listi može se ovjeriti kod javnog bilježnika ili Gradskog izbornog povjerenstva.

Gradsko izborno povjerenstvo biti će dežurno u zgradi gradske uprave na adresi J.K. Tuškana 2;

Više
Akcija darivanja krvi

Gradsko društvo Crvenog križa Pregrada u suradnji s Hrvatskim zavodom za transfuzijsku medicinu Zagreb organiziralo je drugi ciklus akcija darivanja krvi u 2021. godini u razdoblju od 14. do 16. travnja.

Više

Search form

Obavijesti


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.

Važniji kontakti


Gradski odjeli

Gradske tvrtke i ustanove

Županijske poveznice

Ostale poveznice