OŠ Janka Leskovara

Poštovani roditelji i učenici,

temeljem Odluke Župana Krapinsko-zagorske županije, nastava će se u OŠ Janka Leskovara od 18.siječnja 2021. godine održavati na sljedeći način:

1. Za učenike od 1. do 4. razreda prema modelu A - nastava u školi.

Učenici prema rasporedu kreću u školu 18.1.2021. prije podne. Autobusi i kombi kreću s početnih stanica pola sata prije odnosno prema ustaljenom voznom rasporedu.

2. Za učenike 5.-8. razreda prema modelu C - nastava na daljinu.

Više
Plakat

Sukladno Zakonu o održivoj upotrebi pesticida (NN 14/14 i 115/18) te Pravilnika o uspostavi akcijskog okvira za postizanje održive uporabe pesticida (NN 142/12), svi profesionalni korisnici, distributeri i savjetnici moraju redovito obnavljati stečeno znanje dopunskom izobrazbom najkasnije u roku od 5 godina nakon stjecanja osnovne izobrazbe, kako bi mogli nastaviti koristiti pesticide u okviru obavljanja svojih aktivnosti.

Trgovačko društvo DMD Naturalis d.o.o. ovlašteno je provoditi izobrazbu za:

1. MODUL ZA PROFESIONALNE KORISNIKE (osnovni i dopunski):

Više
Zastava RH

Na današnji dan prije 29 godina Republiku Hrvatsku priznalo je dvanaest zemalja tadašnje Europske zajednice i niz drugih zemalja.

Više
Grad Pregrada logo

Obavještavamo vas kako je došlo do nepredviđenog kvara na telefonskoj centrali Grada Pregrade.

Kvar se otklanja i nadamo se da će uskoro sve telefonske linije ponovno biti uspostavljene.

Ispričavamo se svima koji nas trenutno ne mogu nazvati i molimo Vas za razumijevanje i strpljenje.

Više
logo Srednja škola Pregrada

Srednja škola Pregrada u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje organizira program osposobljavanja za jednostavne poslove u zanimanju slastičar.

Početak osposobljavanja je u veljači 2021.

Za više informacija možete se javiti najkasnije do 25. siječnja 2021. na telefon 098/9666083 ili e-mail: ivana.grilec@gmail.com.

Više

Search form

Obavijesti


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.

Važniji kontakti


Gradski odjeli

Gradske tvrtke i ustanove

Županijske poveznice

Ostale poveznice