Grb Grada Pregrade

Na području Grada Pregrade trenutno je 28 osoba pozitivnih na koronovirus. U cilju prevencije širenja COVID-19 na području Grada Pregrade, a prema preporukama Zavoda za javno zdravstvo i uputama Stožera civilne zaštite RH te Stožera civilne zaštite Krapinsko-zagorske županije, Stožer civilne zaštite Grada Pregrade donio je sljedeće zaključke:

Za učenike 1- 4. razreda OŠ Janka Leskovara određena je dodatna mjera obveznog nošenja maski za vrijeme boravka u zajedničkim prostorijama škole, prema zahtjevu koji je uputila škola.

Više
Radionica arheologije

U Muzeju grada Pregrade Zlatko Dragutin Tudjina su u ponedjeljak, 5. listopada 2020. održane dvije radionice pod nazivom „Mala škola arheologije“.

Radionice su održane u galerijskom prostoru muzeja u sklopu Edukativnog programa Muzeja grada Pregrade u 2020. godini povodom obilježavanja Dječjeg tjedna. Voditelji radionica bili su Ivana Hazulin Pospiš, mag. hist. i dr. sc. Davor Špoljar, ravnatelj muzeja. Radionice su bile namijenjene učenicima osnovnoškolskog uzrasta, a organizirane su uz pridržavanje epidemioloških mjera u suradnji s Osnovnom školom Janka Leskovara.

Više
Predstavnici mjesnih odbora

U gradskoj je vijećnici u četvrtak, 15. listopada 2020. održan sastanak gradonačelnika Marka Vešligaja s predstavnicima pregradskih mjesnih odbora. Sastanku su se odazvali predstavnici osam mjesnih odbora, a uz gradonačelnika Vešligaja prisutni su bili i njegova zamjenica Gordana Križanec Ružić, pročelnik za financije i gospodarstvo Krunoslav Golub, komunalna redarka Marija Presečki te zamjenica direktora Niskogradnje d.o.o. Anica Krušlin.

Više
Grb Ravnateljstva civilne zaštite

Podsjećamo građane je Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske donio nove mjere koje se primjenjuju od 13. listopada. Tako se uvodi obveza nošenja maski u zatvorenim prostorima te se ograničavaju društvena okupljanja na kojima se očekuje više od 50 ljudi.

Odluka o maskama u zatvorenim i otvorenim prostorima

Maske za lice ili medicinske maske obvezni su koristiti na ispravan način, tako da maska cijelo vrijeme dok se nosi prekriva usta i nos:

Više
Ilustracija

Temeljem članka 2. i 7. Odluke o financijskim pravima učenika i studenata s područja Grada Pregrade (“Službeni glasnik  Krapinsko-zagorske županije” br. 43/19, u daljnjem tekstu Odluka) i Zaključka Gradonačelnika (Klasa: 602-03/20-01/06, URBROJ: 2214/01-02-20-1) od 12.10.2020., Upravni odjel za opće poslove i društvene djelatnosti  Grada Pregrade  raspisuje 

NATJEČAJ
za ostvarenje prava na financijsku potporu redovnim učenicima srednjih škola
s prebivalištem na području grada Pregrade 2020./2021.

Više

Search form

Obavijesti


Ured gradonačelnika ima uredovno vrijeme za primanje građana i građanki utorkom i to od 15 do 18 sati svakog 2. i 4. utorka u mjesecu (kad će raditi i jedan službenik), dok 1., 3. i 5. utorka u mjesecu ima uredovno vrijeme od 8 do 11 sati. Sastanak se može i ugovoriti na telefon 049/376-052.

Važniji kontakti


Gradski odjeli

Gradske tvrtke i ustanove

Županijske poveznice

Ostale poveznice