Objavljen natječaj za upis djece rane i predškolske dobi u Dječji vrtić "Naša radost" Pregrada

Objavljeno Sri, 11/05/2022 - 12:44
vrtić

Od 12. do 20. svibnja 2022. podnose se prijave na natječaj za upis djece u vrtić, putem nacionalnog portala e-Upisi, dostupnog na portalu e-Građani.

Preduvjeti za korištenje aplikacije e-Upisi su:

  • pristup internetu,
  • postojanje OIB broja,
  • posjedovanje važeće vjerodajnice za pristup sustavu e-Građani,
  • evidentiran odnos roditelj i dijete u sustavu e-Građani.

Prijavom na portal e-Građani, pratite sljedeće korake: Katalog Usluga (gornji lijevi kut) > Odgoj i obrazovanje > zatim odabirete e-Upisi u odgojno obrazovne ustanove gdje kliknete na gumb PRIJAVA te odabirom Upisa u vrtiće, dolazi se do stranice e-Upisi na kojoj se nalazi popis dječjih vrtića i programa koji se nude. Na ovom mjestu moguće je odabirom županije (KZŽ) i grada (Pregrada) dobiti prikaz našeg vrtića i programa koji se nude.

Stranica e-Upisi sadrži i Opće uvjete upisa te Korisničke upute za roditelje o načinu ispunjavanja same aplikacije. Upute je sastavio Središnji državni ured za razvoj digitalnog društva i nalaze se u privitku ove objave.

U slučaju teškoća s prijavom roditelj može doći osobno u vrtić svakim radnim danom od 9:00-15:00 i uz pomoć administratora na upisnom mjestu izvršiti prijavu.

Nakon dovršetka procesa prijava, točnije nakon 20. svibnja 2022., povjerenstvo za provođenje upisa u dječji vrtić pregledat će sve pristigle prijave i izvršiti bodovanje.

U razdoblju od 22. svibnja do 5. lipnja roditelji su obvezni ponovno ući u aplikaciju i provjeriti trebaju li dopuniti prijavu.

Objava rezultata bodovanja (Privremena lista) bit će objavljena nakon 6.lipnja 2022. godine na oglasnoj ploči vrtića, web stranici vrtića te na službenim stranicama Grada Pregrade.

Roditelji mogu izjaviti prigovor na rezultate bodovanja (Privremenu listu) u roku od 5 dana od objave. Prigovor se podnosi Upravnom vijeću dječjeg vrtića putem Komisije.

Nakon isteka roka podnošenja prigovora i donošenje odluka po prigovorima, Komisija utvrđuje Listu reda prvenstva upisa u dječji vrtić (Konačna lista) koja će biti objavljena na oglasnoj ploči vrtića, službenoj stranici vrtića i na službenim stranicama Grada Pregrade

Natječaji arhiva

Brzi pristup