Dani otvorenih vrata EU projekata u Krapinsko-zagorskoj županiji

„Dani otvorenih vrata EU projekata“ predstavljaju način na koji se Hrvatska ove godine uključila u širu kampanju koju provodi Europska komisija pod nazivom "Europe in My Region“, a čiji je cilj potaknuti građane da otkriju i nauče više o projektima koje Europska unija financira diljem Europe.

Kako bi pridonijela spomenutom cilju u svojoj regiji, Krapinsko-zagorska županija uključila se i ove godine u promotivnu kampanju kroz organizaciju raznih predstavljanja, javnih tribina i radionica vezanih za aktualne teme pripreme i provedbe projekata sufinanciranih sredstvima Europske unije.

Program ovogodišnjih dana otvorenih vrata u Krapinsko-zagorskoj županiji traje od 07. do 11. svibnja na raznim lokacijama diljem županije. Tako će se u ponedjeljak 7. svibnja od 9 sati u Gradskoj vijećnici u Pregradi održati predstavljanje projekta unapređenja zdravstvene zaštite te javna tribina o promicanju jednakog prava pristupa i jednakih mogućnosti u ostvarivanju zdravstvene zaštite.

Osim u Pregradi, u Krapini će se kroz predavanje skrenuti pozornost na najčešće greške kod provedbe projekata, u Mariji Bistrici će se kroz kulinarske radionice učiti tradiciji i zagorskim štruklama, dok će se u Energetskom centru Bračak predstaviti projekt Eco office, a u Zaboku mehanizam integriranih teritorijalnih ulaganja.

Događanja su otvorena za sve zainteresirane  te vas pozivamo da se aktivno uključite kroz sudjelovanje u programu.

Za sudjelovanje se možete prijaviti putem elektronske prijave na poveznici: http://zara.hr/hr/edukacije/on-line-prijava/. Istovremeno, promotivna kampanja će se provoditi i putem Facebook stranice ESI fondova koju ćete moći pratiti na poveznici https://hr-hr.facebook.com/strukturni.fondovi/ te na Facebook stranici Zagorske razvojne agencije https://www.facebook.com/zagorskarazvojnaagencija/ .

Prilozi

PrilogVeličina
PDF icon program.pdf132.77 KB