Dječji vrtić "Naša radost" Pregrada u top 10 najboljih vrtića

Objavljeno Pet, 26/05/2023 - 09:30
vrtićpregrtda

Nakon osam dana glasanja i gotovo 40.000 lajkova na Facebook stranici Gradonačelnik.hr, završen je Izbor za najljepši i najbolji vrtić u Hrvatskoj kojeg je spomenuti portal i ove godine organizirao u suradnji i pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti i obrazovanja i Agencije za odgoj i obrazovanje.

Izbor je proveden u dvije kategorije – “Najljepši vrtić” birao se na Facebooku i tu su o pobjedniku svojim lajkovima odlučili Facebook korisnici, a pobjednike izbora za “Najbolji vrtić”, temeljem posebnih prijava i kriterija, izabrao je stručni žiri između 27 prijavljenih vrtića.

U suradnji s Ministarstvom znanosti i obrazovanja i Agencijom za odgoj i obrazovanje portal Gradonačelik.hr izradio je kriterije temeljem kojih su predstavnici Ministarstva, Agencije i portala – Larisa Ott Filipović, voditeljica Službe za rani i predškolski odgoj i obrazovanje Ministarstva znanosti i obrazovanje i Luja Zamečnik, viša savjetnica za predškolski odgoj u Agenciji za odgoj i obrazovanje te Zdravko Ivić ispred projekta gradonačelnik.hr, ocijenili i izabrali pobjednike među 27 vrtića koji su se prijavili u ovoj kategoriji.

DV "Naša radost" Pregrada u kategoriji gradova svojim standardima i uvjetima koje omogućavaju djeci zaslužio je izvrsno 8. mjesto od ukupno 27 prijavljenih vrtića.

Top 10 vrtića u ovoj kategoriji su:

  1. DV “Lojtrica” iz Velike Gorice
  2. DV “Girice” iz Cresa
  3. DV “Tratinčica” iz Pleternice
  4. DV Ivanić Grad iz Ivanić Grada, DV Obrovac iz Obrovca i DV “Radost”, Novska
  5. DV “Hlojkica” iz Delnica i DV “Četiri rijeke” iz Karlovca
  6. DV “Maslačak” Đurđevac
  7. DV “Kockica” Lipik i DV Đakovo iz Đakova 
  8. DV “Naša radost” Pregrada i DV “Pčelica” Čazma 
  9. DV “Maslačak” Belišće je 
  10. DV “En ten tini”, Sesvete, Zagreb i DV “Zvončić” Ozalj 

Čestitamo svim vrtićima, a posebno DV "Naša radost" Pregrada na osvojenom izvrsnom 8. mjestu!

 

Novosti

Brzi pristup