Donatorska tombola za teniske terene u Pregradi

Teniski klub Pregrada povodom manifestacije „Branje grojzdja 2019“ organizira donatorsku tombolu s ciljem skupljanja sredstava za izgradnju dva nova teniska igrališta u neposrednoj blizini zgrade NK Pregrada u svrhu stvaranja sportskog centra i reanimacije popularnog sporta koji se ovdje prestao igrati prije deset godina.

Najsretniji će moći osvojiti vrijedne nagrade poput teniskih reketa i majica s autogramom koje su donirali naši najbolji tenisači i svjetski prvaci, osvajači Davis cupa, Marin Čilić, Borna Ćorić i Mate Pavić. Također, pripremljeni su i pokloni lokalnog karaktera poput obiteljskih ulaznica za kupanje u toplicama ili posjet Muzeju, poklon paketi domaćih proizvođača sira, meda, vina i slično. Donacijom od 20 kuna imate pravo na odabir jednog broja, a izvlačenje brojeva održat će se nakon povorke beračica i berača u nedjelju 29. rujna oko 13 sati.

Same srećke moći će se nabaviti na promotorskom štandu koji će biti u blizini glavnog trga. Na štandu će biti popis svih nagrada i pravila tombole, a tamo će biti prezentirani i detalji projekta za izgradnju, terminski plan, kao i popis svih dosadašnjih donatora kampanje "Smash - vratimo tenis u Pregradu" koja traje do kraja ove godine za koju je do sad skupljeno 227.600,00 kuna od 126 donatora. Sve detalje akcije možete pogledati na croenergy.eu