DVD Stipernica na 7. Kupu DVD-a okupio vatrogasce iz cijele županije

Prošlu je subotu, 30. lipnja 2018. godine na poligonu kraj Vatrogasnog doma u Stipernici održan 7. Kup DVD-a, na kojem su se okupili vatrogasci iz cijele županije. Sudionici vatrogasnog natjecanja izvodili su suhu školsku vježbu po kategorijama muškarci i žene, dok su djeca vježbala s brentačama. Natjecalo se 13 ekipa djece od 6 do 12 godina te 10 odraslih ekipa. Tri najbolje plasirane ekipe u svakoj kategoriji osvojile su pehare, a sva djeca koja su sudjelovala dobila su i medalje.

U kategoriji "žene A" pehar je DVD-a Prišlin – Hum, dok su u kategoriji „muški A“ pobjedu odnijeli članovi DVD-a Sveti Križ Začretje, a u kategoriji „muški B“ DVD Veliko Trgovišće.

U natjecanju su sudjelovala i sva dobrovoljna vatrogasna društva s područja Pregrade, a prisustvovala je i zamjenica župana Jasna Petek te gradski vijećnici. Uz dožupanicu, priznanja za sudjelovanje na natjecanju ekipama su podijelili predsjednik Vatrogasne zajednice Krapinsko-zagorske županije Stjepan Skuliber te tajnik Rajko Jutriša.