Gradu Pregradi odobren iznos sufinanciranja u iznosu od 28.000,00 eura u okviru Programa podrške regionalnom razvoju Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije

Objavljeno Pon, 25/03/2024 - 14:18
pregrada

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, u srijedu, 14. ožujka 2024. godine, objavilo je Odluku o odabiru projekata u okviru Programa podrške regionalnom razvoju.

Među odabranim projektima našao se i projekt Grada Pregrade „Modernizacija nerazvrstanih cesta na području grada Pregrade“ za koji je odobren iznos sufinanciranja u iznosu od 28.000,00 eura.

Radi se o rekonstrukciji, odnosno asfaltiranju nerazvrstanih cesta u naseljima grada Pregrade koje će doprinijeti razvijenijoj i kvalitetnijoj prometnoj infrastrukturi čime će se osigurati lakši pristup stanovništvu i javnim službama te omogućiti olakšano održavanje.

Zahvaljujemo i Krapinsko – zagorskoj županiji na prijavi projekta „Elektotehnička energetska obnova ambulante u Pregradi “ i čestitamo na odobrenom iznosu sufinanciranja u iznosu od 70.000,00 eura.

Novosti

Brzi pristup