Humanitarna utakmica za Daniela Plašća u subotu u Donjoj Stubici

U sportskoj dvorani Donja Stubica u subotu, 16. ožujka 2019. godine s početkom u 19,00 sati odigrat će se humanitarna utakmica za Daniela Plašća. Nastupit će veterani GNK Dinamo, veterani HNK Hajduk Split i ekipa župana Krapinsko-zagorske županije.

Podsjetimo, Daniel je učenik Srednje škole Bedekovčina, koji je nakon što je 2015. godine doživio nesreću, povrijedio leđnu moždinu te ostao nepokretan. Zahvaljujući svesrdnoj podršci javnosti, ali i ogromnog truda njegove obitelji, Daniel je krajem lipnja prošle godine ponovno stao na vlastite noge, jer je s tvrtkom koja proizvodi robotska odijela, dogovoren najam. S obzirom da to nije dugoročno rješenje, potrebno je do kraja zatvoriti financijsku konstrukciju, kako bi obitelj mogla otkupiti robotsko odijelo u cijelosti. Za Daniela je već odigrano nekoliko humanitarnih utakmica i raznih aktivnosti koje približavaju ovu akciju ispunjavanju cilja, a to je kupnja robotskog odijela čija je cijena 70 tisuća eura, a za njegovu kupnju nedostaje još oko 10 tisuća eura.

Karte po cijeni od 20 kuna mogu se nabaviti u Pučkom otvorenom učilištu Donja Stubica te u uredu Turističke zajednice u Termama Jezerčica, a na dan utakmice u dvorani.

Također, uplatu možete izvršiti i na IBAN: HR6123600003510127408

Prilozi

PrilogVeličina
PDF icon Plašć plakat.pdf21.1 MB