Ispunite upitnik i recite nam kako vidite kvalitetu života u Pregradi

Poštovani i poštovane,

Pred Vama je upitnik ispitivanja stavova stanovnika grada Pregrade. Upitnik je dio projekta Partnerstvo za socijalnu i solidarnu ekonomiju kojeg vodi udruga Zelena mreža aktivističkih grupa, a partneri su Grad Pregrada i Grad Ludbreg.

Glavni cilj projekta je osnažiti održivi lokalni razvoj te doprinijeti ispunjavanju ciljeva održivog razvoja, što se radi uz pomoć, podršku i transfer znanja švicarskog partnera Komore za društvenu i solidarnu ekonomiju Ženeva (APRES-GE).

Prvi korak u projektu je dobiti podatke o stavovima građana i građanki Pregrade i Ludbrega o tome kako vide život u svojim gradovima, što ih veseli i čini ponosnima, što bi voljeli poboljšati ili im nedostaje. Zato su nam bitni Vaši odgovori, jer s obzirom na Vaše stavove i poruke provodit ćemo daljnje aktivnosti u projektu i prilagođavati se Vašim potrebama.

Zato Vas molimo da izdvojite 15 minuta za ispuniti ovaj upitnik jer  o njegovom uspjehu ovisi uspjeh cijelog projekta. Upitnik se nalazi na linku:

 https://docs.google.com/forms/d/1eLcQ_8ddXP2Gs6zizNtKNHSYk74XG5EMgm2u7jwgl2w/viewform?ts=5d1cc4f2&edit_requested=true

Projekt se provodi u okviru Švicarsko-hrvatskog programa suradnje za kojeg je u ovom natječajnom postupku zadužen Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Ukupna vrijednost projekta je 1, 5 milijuna kuna dok je iznos sufinanciran iz švicarsko-hrvatskog programa suradnje 1.350.000,00 kuna.

 

*Stajališta izražena u ovom tekstu isključiva su odgovornost ZMAG-a i partnera i ne odražavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.