KULTURNO LJETO U PREGRADI

U petak 09. lipnja koncertom Tomislava Golubana i benda na gradskom trgu započelo je Kulturno ljeto u Pregradi. Program se nastavio jazz koncertom Aljoše Mutića s bendom te Josipe Lončar u dvorcu Bežanec u pratnji Darjane Blaće Šojat na klaviru.

Program se nastavlja u srijedu 14. lipnja velikim završnim koncertom učenika Glazbene škole Pregrada na Trgu Gospe Kunagorske s početkom u 18 sati.

21. lipnja u Gradskoj galeriji će Daniel Halužan održati koncert na klaviru. Novitet ovogodišnjeg kulturnog ljeta je "izlazak" događanja s Trga Gospe Kunagorske na druge atraktivne ljetne pozornice, kao što su utvrda Kostelgrad, Vinagora, izletište Vražja peć i Dvorac Bežanec koje planiramo u suradnji sa KUD-om i Glazbenom školom. Tako će se 2. srpnja na Vinagori održati večer druženja s KUD-om Pregrada uz suorganizaciju Župe Vinagora. U 20h na ljetnoj terasi ispod crkve moći ćete pogledati kratku humorističnu predstavu dramske družine KUD-a i pjevati iz vokalne sastave koje čine djevojke iz Vinagore i Pregrade.

Program Kulturnog ljeta potrajat će sve do početka iduće školske godine zato pratite nas, dođite, plešite, pjevajte, smijte se i čitajte s nama!