Natječaji Volonterski centar VolontirAJMO

Otvorene su dva natječaja u okviru projekta Volonterski centar VolontirAJMO, literarni natječaj i foto natječaj koji za cilj imaju prikazivanje volontiranje kao društveno korisnim, kako za samog pojedinca, tako i za cjelokupnu zajednicu. Literarni natječaj namijenjen je učenicima/cam srednjih škola, dok je foto natječaj upućen svima s područja županije. 

Pozivaju se svi zainteresirani učenici/ce srednjih škola s područja Krapinsko–zagorske županije da napišu i pošalju po jedan kratki autorski tekst o volontiranju koji sadržava kratki opis pozitivnih iskustava o volontiranju, razloge volontiranja, utjecaj volontiranja na pojedinca i zajednicu te ostale teme vezane uz volontiranje.
 
Pozivaju se svi zainteresirani s područja Krapinsko–zagorske županije da pošalju svoju autorsku fotografiju koja prikazuje konkretnu volontersku aktivnost i/ili akciju koja se odvijala na području županije u razdoblju 2016./2017. godine.
 Ako ste pomogli nekome, sudjelovali u akciji u svojoj lokalnoj zajednici ili jednostavno vidjeli da netko volontira i to sve naravno zabilježili fotografijom pozivamo Vas da se pridružite foto natječaju!

Prijave traju od 10.04.2017. do 10.05.2017. do 12:00 sati.
Prijava se šalje isključivo na mail volontirajmo@zagor.info.

Natječaj se provodi u okviru projekta „Volonterski centar VolontirAJMO", kojeg provodi Mreža udruga Zagor u partnerstvu s Društvom „Naša djeca“ Zabok, Osnovnom školom Ksavera Šandora Gjalskog Zabok, Gimnazijom Antuna Gustava Matoša Zabok, Gradom Zabokom, Gradom Pregrada, Općinom Krapinske Toplice, Općinom Bedekovčina i Krapinsko-zagorskom županijom. Više o projektu možete pročitati na http://www.zagor.info/projekt/volonterski-centar-volontirajmo-1. Projekt je sufinanciran od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Više o natječajima i načinu prijave pročitati u prilogu.