Održana godišnja izvještajna skupština DVD-a Vinagora

U vatrogasnom domu na Vinagori u subotu, 2. veljače 2019. godine održana je redovna godišnja izvještajna skupština DVD-a Vinagora. Na sjednici je podneseno financijsko izvješće za 2018. godinu, kao i izvješće o radu društva u prošloj godini te je istaknuto kako društvo na sreću nije imalo nijednu intervenciju požara.

Na skupštini je usvojen plan rada i financijski plan za 2019. godinu, a potom su podijeljena priznanja zaslužnim vatrogascima. Za 10 godina spomenice za primili Ivica Jagić, Katarina Podhraški i Kristina Podhraški, za 20 godina dodijeljena je spomenica Ivanu Podhraškom, dok su spomenice za 30 godina primili Miro Bosnar, Jože Hlupić, Jožica Kramar, Damir Lazički, Davor Lazički, Milan Ljubić, Tomislav Pavlinec, Darijo Špiljak i Jadranko Špiljak.

Skupštini je prisustvovao gradonačelnik Pregrade Marko Vešligaj, predstavnik Vatrogasne zajednice Krapinsko-zagorske županije Vladimir Huzak, predstavnik Vatrogasne zajednice Grada Pregrade Stjepan Špoljar te počasni član DVD-a Vinagora Milan Burić, a prisutni su bili i predstavnici drugih vatrogasnih društava: DVD Pregrada, DVD Stipernica, DVD Benkovo, DVD Petrovsko, DVD Krapinske Toplice, DVD Čret, DVD Tuhelj, DVD Laz, DVD Desinić, DVD "Sloga" Plavić, DVD Poljana Sutlanska, DVD Druškovec, DVD Maksimir, kao i Lovačko društvo "Šljuka" Desinić i Kuburaško društvo "Vinagorska kubura"