Održana godišnja izvještajna skupština DVD-a Benkovo

Objavljeno Pet, 22/03/2024 - 13:01
dvdk
Datum

U vatrogasnom domu u Benkovu u subotu, 16. veljače 2024. godine održana je redovna godišnja izvještajna skupština DVD-a Benkovo koja je započela izvođenjem državne i vatrogasne himne te minutom šutnje u čast preminulim vatrogascima i hrvatskim braniteljima.

Skupština je otvorena izborom radnih tijela nakon čega je uslijedilo podnošenje izvješća Upravnog odbora, zapovjednika, blagajnika, Nadzornog odbora i Verifikacijskog povjerenstva. Predstavljeni su i plan rada te financijski plan za 2024. godinu koji su, kao i sva podnesena izvješća usvojeni jednoglasno. 

Skupštini je prisustvovao gradonačelnik Pregrade Marko Vešligaj, koji je tom prilikom rekao kako je ovo društvo primjer drugima po održavanju društvenog života u ovom dijelu Pregrade, kao i po načinu na koji okuplja mlade. „Čestitam svim članovima na kontinuiranom radu i želim im puno uspjeha u daljnjem radu, a posebno u osposobljavanju mladih naraštaja vatrogasaca i vatrogaskinja“, istaknuo je gradonačelnik.

U Benkovu su također bili tajnik Vatrogasne zajednice Krapinsko-zagorske županije Željko Presečki te zamjenik predsjednika Vatrogasne zajednice Grada Pregrade Josip Lazički, a uz mnogobrojne goste iz okolnih prijateljskih dobrovoljnih vatrogasnih društava prisutni su bili i predstavnici prijateljskih društava iz Slovenije.

Novosti

Brzi pristup