Otvorenje izložbe #Za BITI +54 u Pregradi

U Muzej grada Pregrade Zlatko Dragutin Tudjina u subotu 15. lipnja dolazi putujuća izložba u okviru projekta #Za BITI +54_Na Zagorkinom tragu: baština i inovativnost. Otvorenje će se održati u 17 sati.  Istoga dana, u okviru izložbe, sudionice projekta izvest će pokazne radionice filcanja, vezenja i čitanja, a izložba će biti otvorena do 30. lipnja 2019.

Suorganizatori događanja su Centar za ženske studije, Etnografski muzej, Zagreb i LAG Zagorje –Sutla. Projekt #Za BITI+54_Na Zagorkinom tragu: baština i inovativnost provodi Centar za ženske studije iz Zagreba u partnerstvu s LAG–om Zagorje-Sutla i Etnografskim muzejom iz Zagreba, a financiran je u okviru natječaja Umjetnost i kultura 54+ iz Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali, iz Europskog socijalnog fonda. Ukupna vrijednost projekta je 695.319,93 kn, a projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u ukupnom iznosu od 591.021, 94 kn.

Organizacija izložbe sufinancirana je u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali, iz Europskog socijalnog fonda.