Posljednji sastanak s vijećima mjesnih odbora prije raspuštanja

Objavljeno Sri, 22/03/2023 - 14:44
Sastanak s MO

Gradonačelnik Marko Vešligaj održao je u utorak, 21. ožujka 2023. posljednji sastanak s predsjednicima vijeća mjesnih odbora uoči raspisivanja novih izbora koji će se održati u svibnju ove godine.

Gradonačelnik je predsjednicima vijeća mjesnih odbora čestitao na predanom radu tijekom njihovog četverogodišnjeg mandata, kao i uspješnoj suradnji temeljem koje su ostvareni mnogi projekti za dobrobit zajednice. Izbori za predsjednike i članove 10 mjesnih odbora bit će, odlukom Gradskog vijeća, raspisani početkom svibnja ove godine.

Na sastanku je gradonačelnik Vešligaj iskoristio priliku kako bi zahvalio predsjednicima vijeća mjesnih odbora na uspješnoj suradnji. „Vaš angažman od izuzetnog je značaja za grad i za građane i mnogobrojni su projekti koji se realiziraju u suradnji s građanima u svakom mjesnom odboru. Također, često ste upravo vi prva stanica susreta s građanima i njihovim potrebama i problemima stoga nam je međusobna dobra suradnja jako važna“, istaknuo je gradonačelnik Vešligaj.

Na sastanku je bilo riječi i o održavanju nerazvrstanih cesta i radu zimske službe te o uključivanju u program „Proljeće u Pregradi“ kroz sudjelovanje u akciji čišćenja okoliša i natjecanju u pripremi kotlovine na Kunagori.

Sastanku su prisustvovali i pročelnik Upravnog odjela za financije i gospodarstvo Grada Pregrade Krunoslav Golub, komunalna redarka Marija Presečki i direktor Niskogradnje d.o.o. Marijan Peer.

Novosti

Brzi pristup