Poslovni uzlet grada Pregrade 2015.

Prijavite se na besplatne edukacije i unaprijedite poslovanje
U sklopu manifestacije Poslovni uzlet, svi poduzetnici, obrtnici, vlasnici OPG-a te ostali zainteresirani za stjecanje novih poslovnih znanja, imat će priliku prisustvovati besplatnim edukacijama 21. rujna 2015. u Pregradi (Gradska vijećnica, Josipa Karla Tuškana 2).
Poslovni uzlet, projekt Poslovnog dnevnika pokrenut je početkom 2014. godine s ciljem promicanja i nagrađivanja malog i srednjeg poduzetništva u Hrvatskoj.
Također, ovim projektom, Poslovni dnevnik želi omogućiti dodatna znanja i vještine poduzetnicima kako bi postali još uspješniji u svom poslovanju. Tijekom 2014. godine, na besplatnim edukacijama sudjelovalo je više od 7000 malih i srednjih poduzetnika, a ove godine Poslovni uzlet nastavlja sa praksom educiranja malog i srednjeg poduzetništva u 23 grada diljem Hrvatske.

Iako su edukacije besplatne, zbog ograničenog broja mjesta, nužno je napraviti prijavu kako biste rezervirali svoje mjesto na konferenciji, a prijaviti se možete putem linka: http://www.poslovni.hr/pregrada-prijava
Na edukacijama će sudionici moći saznati sve o EU fondovima za ruralni razvoj te kako pametno plasirati poljoprivredne proizvode na tržištu. Također će biti govora i kako do povoljnih kredita HBOR-a te kako napisati kreditni zahtjev koji će bankama biti neodoljiv. Na predavanju Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitosti informirat će se o dostupnim sredstvima za projekte energetske učinkovitosti, a na predavanju HEP-a kako uštedjeti novac na računima za struju.
Predavanja o poslovnom planiranju, aktualnim poticajima za investicije, financijskim instrumentima te izmjenama poreznog zakona će pomoći riješiti najveće dileme koje muče naše male i srednje poduzetnike.
Edukacije o oglašavanju putem Facebooka i Googla naučit će sudionike osnove digitalnog marketinga te kako se povoljno oglašavati. Na predavanju o Cloud uslugama bit će govora kako uspješno poslovati i kada niste u uredu dok na predavanju o factoringu ćete moći saznati kako najučinkovitije naplatiti dugovanja.
Uz edukativni dio, mnogi poduzetnici naglasili su kako su im manifestacije Poslovnog uzleta bile idealna prilika za predstavljanje njihovog poslovanja kolegama iz branše, budućim poslovnim suradnicima i partnerima te stjecanje novih poznanstava koja će im biti dodatni plus u njihovom poslovanju.
Interakcija predavača s polaznicima, stvarni primjeri iz poslovnog života, radionice u sklopu edukacija, razmjena iskustava s predavačima i ostalim polaznicima, samo su dio onog što vas očekuje na Poslovnom uzletu. Uz izvrsne predavače i stručnjake zagarantirano je da ćete i vi naučiti nešto novo ili produbiti i nadograditi već utvrđena znanja i vještine.
Više informacija saznajte na: http://www.poslovni.hr/grad-pregrada
Dođite i unaprijedite Vaše poslovanje!