Potpisani ugovori o dodjeli sredstava udrugama u sportu

Objavljeno Uto, 07/05/2024 - 11:28
sport
Datum

U Gradskoj vijećnici u Pregradi u petak, 3. svibnja 2024. potpisani su ugovori o dodjeli financijskih sredstava udrugama u sportu.

Temeljem provedenog Javnog natječaja za financiranje projekata/programa udruga u sportu na području grada Pregrade za 2024. godinu Sportske zajednice grada Pregrade te Odluke o dodjeli financijskih sredstava, dodijeljeno je ukupno 55.000,00 eura  za projekte i programe šest udruga u sportu.

Sredstva za financiranje svojih projekata ostvarili su NK Pregrada, ŽNK Pregrada, HPD Kunagora, Šahovski klub Pregrada, ŠRD Gorica i Teniski klub Pregrada.

Potpisivanju ugovora prisustvovao je gradonačelnik Marko Vešligaj koji je čestitao svim prisutnim predstavnicima udruga te im zaželio uspješan rad u 2024. godini. Gradonačelnik je naglasio kontinuirana ulaganja Grada Pregrade u razvoj sporta u svrhu uključivanja što većeg broja građana u sportske aktivnosti i promociju zdravog života te povećanja dostupnosti sporta građanima i građankama.

"Krajem prošle godine otkupljena su zemljišta te je u tijeku izrada glavnog projekta za ishođenje građevinske dozvole i izrada troškovnika za pomoćno igralište s umjetnom travom, a u sklopu projekta Zajedničko planiranje proračuna u izradi je sjenica kod NK Pregrada koja će služiti za odmor i druženja sportaša." - istaknuo je Marko Vešligaj.

Prilozi
Novosti

Brzi pristup