Poziv na predstavljanje Poduzetničkog centra Krapinsko-zagorske županije i aktualnih bespovratnih potpora za poduzetnice

LAG Zagorje-Sutla u okviru projekta MREŽA^2 organizira predstavljanje Poduzetničkog centra Krapinsko- zagorske županije i aktualnih bespovratnih potpora za poduzetnice

Predstavljanje će se održati u četvrtak 13. rujna 2018., u prostoru Zelene dvorane u Zaboku, Trg sv. Jelene 6 s početkom u 18.30h .

Poduzetnički centar Krapinsko-zagorske županije d.o.o. predstavit će poduzetnicama svoju djelatnost te mogućnosti suradnje u realizaciji projekata i investicija. Nakon predstavljanja održat će se razgovor kroz koji će sudionice imati mogućnost predstaviti svoja iskustva u sferi poduzetništva te će dobiti informacije o različitim oblicima i mogućnostima financiranja i podrške za poduzetničke ideje od strane EU fondova i drugih programa.

Pozivaju se zainteresirane zagorske poduzetnice, poljoprivrednice, obrtnice da se prijave za predavanje putem e-maila: projekti@zagorje-sutla.eu najkasnije do 12. rujna 2018. do 16.00 sati, kako bi rezervirale svoje mjesto.

LAG Zagorje- Sutla u sklopu projekta Projekt MREŽA^2 - „Mogućnosti Razvoja Emancipacije ŽenA na kvadrat“ vodi Mrežu poduzetnica u Krapinsko-zagorskoj županiji kroz koju osigurava mjesto okupljanja  poduzetnica koje su u fazi pokretanja posla ili već imaju uhodan posao. Putem radionica osigurava edukacije i potiče ih na razvoj poslovnih ideja, jačanje vještina i kompetencija, uspješan plasman proizvoda i usluga te umrežavanje sa svrhom osnaživanja pozicije žena na tržištu rada. Projekt sufinancira Krapinsko-zagorska županija.