Poziv na sudjelovanje na 12. Sajmu udruga KZŽ

Ove godine održat će se 12. Sajam udruga Krapinsko-zagorske županije koji se već tradicionalno odvija svake godine u drugom gradu/općini na području županije.
12. Sajam udruga organizira Mreža udruga Zagor u partnerstvu s Bedekovčanskom udrugom mladih, Multimedijalnim centrom STUB-KLUB, udrugom PETROŽE-KRUŠLJEVO SELO, Udrugom Regenerator i Udrugom mladih Feniks.
Cilj Sajma udruga Krapinsko-zagorske županije je promocija rada udruga koje djeluju na području Krapinsko-zagorske županije te međusobno upoznavanje udruga radi buduće suradnje na projektima. Sajam udruga namijenjen je svim udrugama i njihovim članovima/cama, te onima koji/e se žele uključiti u rad udruga i doprinijeti razvoju civilnog društva u Krapinsko-zagorskoj županiji. Također, na Sajam pozivamo i predstavnike/ce raznih tijela/povjerenstva/vijeća u kojima sudjeluju udruge u jedinicama lokalne/regionalne samouprave (Savjeti mladih, Savjet za razvoj civilnog društva, Povjerenstva,...)
12. Sajam udruga će se održati u Bedekovčini, 27.05.2017. u prostorima tržnice s početkom u 09:00 sati. Predviđeno trajanje Sajma je do 12:00 sati. U slučaju kiše Sajam će biti održan na Bedekovčanskim jezerima u zatvorenom prostoru.
Uz neformalno druženje, za Sajam je pripremljen prigodan program koji uključuje glazbeni i kulturno-scenski nastup udruga. 
Za sve dodatne informacije slobodno nas nazovete na 091.222.6350, a prijave traju do 08.05.2017.
Veselimo se Vašem dolasku i ponovnom druženju!

Prilozi

PrilogVeličina
PDF icon Poziv_udruge_12_sajam_udruga.pdf276.31 KB