Poziv na testiranje i intervju

Grad Pregrada logo

Testiranje kandidata koji ispunjavaju formalne uvjete oglasa, prijavljenih na javni natječaj za prijem u službu na radno mjesto: Viši stručni suradnik-poljoprivredni redar u Upravni odjel za financije i gospodarstvo Grada Pregrade - 1 izvršitelj/izvršiteljica, na neodređeno vrijeme, objavljen u „Narodnim novinama“, broj  110/2020. od  09.10.2020. i web stranici Grada Pregrade www.pregrada.hr,

održat će se dana 02.11.2020. (ponedjeljak) u 09,00 sati, na lokaciji, Pregrada, J.K. Tuškana 2, Gradska vijećnica.

Popis kandidata koji ispunjavaju formalne uvjete natječaja objavljen je na oglasnoj ploči u prizemlju zgrade Grada Pregrade, Pregrada, J.K. Tuškana 2.
Kandidati koji pristupe testiranju dužni su sa sobom ponijeti osobnu iskaznicu, radi identifikacije.
Ako kandidat ne pristupi testiranju, smatra se da je povukao prijavu na javni natječaj. 
Pravni i drugi izvori za pripremanje kandidata za testiranje objavljeni su na web stranici Grada Pregrade  www.pregrada.hr 

Intervju s kandidatima koji su uspješno položili testove, bit će obavljen isti dan, nakon utvrđivanja rezultata testiranja. 

Postupak testiranja i intervjua provodi Povjerenstvo za provedbu natječaja.

 

POPIS KANDIDATA

Popis kandidata koji ispunjavaju formalne uvjete natječaja za prijem u službu viši stručni suradnik-poljoprivredni redar u Upravni odjel za financije i gospodarstvo Grada Pregrade objavljen u „Narodnim novinama“, broj  110/2020. od 09.10.2020. i web stranici Grada Pregrade www.pregrada.hr:

1. Romana Pavlinec.

 

                                                                            PREDSJEDNICA POVJERENSTVA ZA  PROVEDBU NATJEČAJA
Ksenija Ogrizek, dipl.iur.