Poziv - Sudjelovanje u programu "Proljeće u Pregradi"

Pozivamo Vas da se sa svojim događanjima i programom pridružite programu Turističke zajednice grada Pregrade i Grada Pregrade pod nazivom "Proljeće u Pregradi".

Program ove godine obuhvaća period od kraja ožujka te traje do početka svibnja, kada obilježavamo Praznik rada. Na Bijelu nedjelju 23. travnja obilježit će se Dan Grada. Namjera nam je, kao i prošle godine, osigurati zabavni glazbeni program na gradskom trgu, od petka 21. do nedjelje 23. travnja te Vas ovim putem pozivamo da osmislite svoj program i pridružite nam se u kreiranju što bogatije ponude, za naše građane i za naše posjetitelje. Najam prostora gradskog trga za postavljanje šatora je besplatan.  

U programu „Proljeća u Pregradi“ sudjeluju: Gradska knjižnica sa Danom knjige, Glazbena škola Pregrada sa Danima glazbe, Župa Vinagora, gradske udruge i institucije sa kulturnim, zabavnim i sportskim programom.

Ovim putem Vas pozivamo da nam do 24. ožujka dostavite Vaše prijedloge i događanja kako bismo ih mogli uvrstiti u program i plakate te uključiti u objave medijima. Možete se javiti u Turistički ured: Trg Gospe Kunagorske 3, na telefon 091 377 0500, mailom na tz@pregrada.hr ili u ured gradonačelnika. Nadamo se uspješnoj suradnji!