Poziv za foto natječaj "Volontirati je lako- to može svako!"

Pozivaju se svi zainteresirani s područja Krapinsko–zagorske županije da sudjeluju u foto natječaju „ Volontirati je lako – to može svatko!“ te da pošalju svoju autorsku fotografiju koja prikazuje konkretnu volontersku aktivnost i/ili akciju koja se odvijala na području županije u razdoblju 2015./2016. godine. Ako ste pomogli nekome, sudjelovali u akciji u svojoj lokalnoj zajednici ili jednostavno vidjeli da netko volontira i to sve naravno zabilježili fotografijom pozivamo Vas da se pridružite foto natječaju!
Svrha foto natječaja je fotografijom prikazati volontiranje kao društveno korisnim, kako za samog pojedinca, tako i za cjelokupnu zajednicu.

Prijave traju od 8.3.2016. do 23.5.2016. do 12:00 sati.
Prijava se šalje isključivo na mail:  volontirajmo@zagor.info.

Kako se prijaviti te što treba sadržavati prijava pročitajte u prilogu. Natječaj se provodi u okviru projekta „Volonterski centar VolontirAJMO", kojeg provodi Mreža udruga Zagor u partnerstvu s Društvom „Naša djeca“ Zabok, Gradom Zabokom i Krapinsko-zagorskom županijom. Projekt je sufinanciran od strane Ministarstva socijalne politike i mladih. 

Više o projektu možete pročitati na: http://www.zagor.info/projekti/pregled/volonterski-centar-volontirajmo