Prvi vikend Branja 2016.

Nakon odličnog početka Branja grojzdja 2016., koncertom Darka Rundeka i njegova Cargo trio banda očekuje nas vikend pun zanimljivog sadržaja. 

Subota 17. rujna, održati će se CROSS trčanje s početkom u 16:00 u organizaciji Savjeta mladih. Nakon toga selimo se Galeriju gdje će u 18:00 sati biti održano otvorenje izložbe "VU PLAVEM TRNACI" zajednice fotografa Pregrade čiji je organizator CUG. 
U isto vrijeme šator dobre zabave ugostit će Marijanu Maček i njezine plesačice Zumbe, a u 19 sati za naše najmlađe također u šatoru dobre zabave biti će održan Dječji disco sa Dinom i Karlom Miklaužić. U večernjim satima dobru atmosferu u šatoru nastavit će Željko Krušlin Kruška i Ljubavnici čiji koncert započinje u 21 sat. 

U nedjelju 18. rujna program Branja grojzdja započinje BICIKLIJADOM u 16:00 na Trgu Gospe Kunagorske u organizaciji CUG-a. Nakon toga u 18:00 sati Savjet madih Grada Pregrade u šatoru dobre zabave odigrat će ljudski Čovječe ne ljuti se. U 19:00 na istoj lokaciji čeka nas predstava "PREVARA" u izvedbi Dramske udruge Kaj iz Zaboka. Nedjelju ćemo završiti u glazbenom tonu sa one man music show- om GUITAR & VOICE u organizaciji Bion-da također u šatoru dobre zabave.