Tjedan EU fondova u Krapinsko-zagorskoj županiji

U Krapinsko-zagorskoj županiji od 11. do 15. ožujka 2019. godine obilježava se Tjedan EU fondova, u sklopu kojeg će biti prezentirane različite mogućnosti financiranja projektnih prijedloga, a zainteresiranim sudionicima bit će predstavljeni primjeri uspješno provedenih projekata na području županije.

Tjedan EU fondova namijenjen je svim zainteresiranima, a usmjeren je na podizanje razine svijesti i informiranosti kroz prezentaciju primjera dobrih praksi i distribuciji informacija o dostupnosti Europskih strukturnih fondova.

Organizator događanja je Zagorska razvojna agencija, u sklopu projekta Znanjem za europsko zajedništvo, a koji se financira iz operativnog programa „Konkurentnost i kohezija 2014 – 2020“, Prioritetna os 10: Tehnička pomoć. Suorganizator događanja je Krapinsko-zagorska županija, a partneri u navedenim događanjima bit će Grad Zabok, Općina Mače,  Dom zdravlja Krapinsko-zagorske županije, Srednja škola Pregrada i Poduzetnički centar Krapinsko-zagorske županije d.o.o.

Na stranicama Zagorske razvojne agencije www.zara.hr objavljen je program događanja (program možete preuzeti i ispod teksta) uz mogućnost online prijave u pojedinim terminima.

Posebno izdvajamo

14. ožujka 2019.

EUROPA U MOM KRAJU

Lokacija: SREDNJA ŠKOLA PREGRADA, Stjepana Škreblina 2

10:00 – 11:00 Izlaganje predstavništva Europske komisije u RH

Prilozi

PrilogVeličina
PDF icon EU tjedan PROGRAM 2019.pdf133.28 KB