Tradicionalna podjela poklona za Svetog Nikolu

Grad Pregrade je i ove godine organizirao podjelu prigodnih poklona paketa povodom blagdana Svetog Nikole. Pripremljeno je 700 poklona za svu djecu predškolske dobi te djecu od prvog do četvrtog razreda osnovne škole s područja grada Pregrade. Dana 05.12.2016. godine podijeljeni su darovi djeci polaznicima Dječjeg vrtića Naša radost Pregrada, učenicima Osnovne škole Janka Leskovara sa područja Mjesnog odbora Pregrada, Benkovo, Plemenšćina i Bušin, te djeci predškolske dobi iz prethodno navedenih Mjesnih odbora koji nisu polaznici Dječjeg vrtića Naša radost Pregrada.
Danas u 17.00 sati u područnoj školi Kostel podijelit će se darovi učenicima navedene područne škole i djeci predškolske dobi sa područja Mjesnog odbora Kostel koji nisu polaznici Dječjeg vrtića Naša radost Pregrada.
U subotu 10.12.2016. godine u 18.00 sati u Crkvi sv. Marije od pohoda Vinagora podijelit će se darovi djeci sa područja Mjesnog odbora Vinagora, a u nedjelju 11.12.2016. u 11.00 sati u Crkvi Kraljice mira u Marincima podijeliti će se darovi djeci sa područja Mjesnih odbora Cigrovec, Gorjakovo, Sopot i Stipernica