Uredovno vrijeme gradonačelnika i pročelnika za građane

Objavljeno Pon, 11/10/2021 - 10:26
Logo Grad Pregrada

Kako bi maksimalno izašli u susret građanima, jednom mjesečno, uz gradonačelnika i jednog službenika, uredovno vrijeme za rad s građanima u poslijepodnevnim satima imaju i pročelnici Upravnih odjela Grada Pregrade.

Naime, s obzirom da se radno vrijeme građana često preklapa s radnim vremenom gradskih službi, drugog utorka u mjesecu uredovno vrijeme pročelnika za rad s građanima bit će od 15 do 18 sati.

Podsjećamo da je uredovno vrijeme gradonačelnika za građane svakog prvog, trećeg i eventualno petog utorka od 8 do 11 sati, a za one koji nisu u mogućnosti doći u gradsku upravu u radno vrijeme, gradonačelnik Marko Vešligaj prima građane na razgovor svakog drugog i četvrtog utorka u mjesecu od 15 do 18 sati.

Uz gradonačelnika, uredovno radno vrijeme jednog službenika (prema rasporedu) u uredu broj 15 trajat će u isto vrijeme, drugog i četvrtog utorka u mjesecu od 15 do 18 sati, a tog će dana službenik uredovati u svom uredu od 10 do 15 sati.

Radno vrijeme u ostale radne dane ostaje isto kao i do sada za sve službenike i namještenike, od  7 do 15 sati, a rad sa strankama obavlja se od 8 do 13 sati.

Novosti

Brzi pristup