Volonterski centar VolontirAJMO- javne akcije

Mreža udruga Zagor i partnerske akcije organizirat će dvije javne akcije koje za cilj imaju promociju volonterstva i volonterskih aktivnosti.

Prva akcija održat će se u utorak 04.04.2017. u Zaboku od 11:00 do 13:00 sati, te će se ujedno uključivati i sakupljanje dječjih igračaka za djecu u bolnici.

Druga akcija održat će se petak 07.04.2017. u Krapinskim Toplicama od 10:00 do 12:00 sati, te će djeca i mladi imati priliku zaigrati vesele i zabavne igre.

Pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže u provedbi javnih akcija i da se informiraju o mogućnostima uključivanja u volonterske aktivnosti na području županije.

Više o javnim akcijama pročitajte u prilogu. 

Aktivnost se provodi u okviru projekta „Volonterski centar VolontirAJMO“ kojeg provodi Mreža udruga Zagor u partnerstvu s Društvom „Naša djeca“ Zabok, Gradom Zabokom, Krapinsko-zagorskom županijom, Osnovnom školom Ksavera Šandora Gjalskog Zabok, Gimnazijom Antuna Gustava Matoša Zabok, Gradom Pregrada, Općinom Krapinske Toplice i Općinom Bedekovčina. Projekt je sufinanciran od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.