FIT subota

Subotu ćemo započeti sportsko- rekreativnim aktivnostima. Već u 10.00 sati Mjesni odbori grada provest će akciju Zelena čistka kojom će zajedno sa građanima i volonterima obilježiti Dan Planeta Zemlje. Po završetku akcije druženje će se nastaviti na Kunagori, gdje će se održati natjecanje u pripremi kotlovine.

U 12.00 sati u organizaciji 3. razreda OŠ Janka Leskovara održati će se humanitarna utrka pod nazivom „Potrči  malo, pomogni puno“. Cilj utrke je prikupiti sredstva kako bi se djeci slabijeg imovinskog stanja omogućilo odlazak u školu u prirodi. Svaki trkač dobit će majicu, glinenu medalju (dječji ručni rad) i zahvalnicu, a za prva tri mjesta osigurani su i poklon paketi. Nakon utrke svi trkači dobivaju obrok, piće i dozu dobrog druženja. Prijave na utrku moguće su klikom na link: www.utrka.com. Za sve one koji neće biti raspoloženi za trčanje pripremljen je i dodatni sadržaj: predavanje „Zdravo i fino – radionica zdrave prehrane“, predavačica je Natalie Knezić i predavanje i radionica „Izazovi odrastanja u cybersvijetu - sve što znamo i ne znamo“ predavačica je mag.psihologije Tea Brezinšćak. Cijeli program bit će popraćen dobrom atmosferom uz zabavne glazbene sadržaje. Voditelj programa biti će Davor Dretar Drele, a u glazbenom djelu nastupit će Dino i Karla Miklaužić

Od 18.00 sati krenut će noćni sportski susreti na novo osvijetljenom sportsko- rekreacijskom centru kraj OŠ Janka Leskovara, gdje nas očekuju nogomet, košarka, odbojka na pijesku i stolni tenis u organizaciji Grada Pregrade, Mjesnog odbora Pregrada, CUG-a Pregrada i RUŽ-a. U 20.00 sati veterani NK Pregrade ugostit će ekipu gradonačelnika i načelnika pod vodstvom župana Krapinsko- zagorske županije, Željka Kolara i gradonačelnika Grada Pregrade, Marka Vešligaja.

Pridružite nam se!